Wednesday, January 18, 2017

Si të rritet trangujve Nga Hydroponics

Si për të Grow Ketimum By Hydroponics http://slosa.blogspot.com/2016/05/cara-menanam-timun-secara-hidroponik.html Mentimum apo ndonjë thirrje kastravec kastravec, dhe disa madje e quajti atë vetëm është lloj i bimëve të perimeve janë domosdoshmërisht të nevojshme gjithmonë në kuzhinë. Edhe pas postimit në lidhje me Si të rritet Sawi Në Hidropomik, atëherë në këtë rast TipsBerkebun do të ndajnë rreth Si të rritet Ketimum By Hydroponics.

Pra, në fakt çfarë metoda hydroponic në rritje? Metoda Hydroponic mbjelljen është një metodë e kultivimin e bimëve që nuk përdorin mediat ushqyese, por më tepër për të përdorur elementin e ujit.

Seed Selection
Zgjedhja e farave është shumë e rëndësishme para se të ngritjes lashtat e trangujve. Përzgjedhja e farërave të cilësisë ose fidanëve që do të përcaktojnë rezultate maksimale. Farërat janë të zgjedhur formën e shëndetshme, e lirë nga dëmtuesit, vijnë nga mbarështuesve që prodhojnë një shumë të frutave dhe rritjes së shpejtë.

Duke përdorur këtë fidane mesme çerdhe duhet të jetë paraprakisht. Me mediat thjeshtë persemian si zakonisht që të ketë një rrënjë të vogël ose mbirjes. Pastaj mund të transferohen direkt në media hydroponic.

Hapat për të mbjellë trangujve hydroponically (barkave lundruese):
1. farë Semai
2. Përgatitja e një vend për t'u rritur, mund të përdorin tub PVC ose një enë përdorur.
3. Përgatitja e sfungjer për të pirg rrjedhin.
4. Përgatitja e ushqyesve hidoponik
4. Sigurohuni ushqyesve të ujit nuk janë të ekspozuar ndaj diellit.
5. Shtoni ujë, nëse përbërësit e nevojshme. bimëve kastravec, duke përfshirë ujë të pangopur: D
6. Pas moshës 1 muaj, kastravec do berbung dhe të frytshëm.

Shenjat fara kastravec apo tipare që mund të transferohen zakonisht është e dukshme me dy fara largohet nga institucioni që është zhvilluar. A nuk e mbani fara e kastravec në të rrjedhin, sepse rrjedhin ishte shumë e brishtë, edhe nëse ju nuk jeni të kujdesshëm në të vërtetë do të jetë lashtat dëmtuara. Nuk lejohet gjithashtu që të mbajë fidane në rrënjë. Nëse kulture mëparshme në tokë në vend në media përpara se të transferohej në sistemet hydroponic rrënjët e bimëve duhet të pastrohen nga papastërtitë.

Së dyti, menaxhimi i mesëm mbjelljes, para se të filloni mbjelljen ne duhet të dimë se çfarë ju doni të përdorni një sistem hydroponic se ne do të përdorim për kultivimin e trangujve, në qoftë se ju doni të përdorni sistemin fitil, NFT, dhe të tjerët. Por këtë herë ne do të shpjegojë se si kultivimi i kastravec hydroponic me një sistem fitil. E pra, në qoftë se ne duam për të ngritur sistemin fitil pas disa ndeshjeve të jenë të përgatitur, ndër të tjera; qymyr druri lëvore, rërë, steropom, përveç se ne gjithashtu nevojë për një tenxhere të vogël, hendek plastike, zgjidhje lëndë ushqyese e ujit është e mjaftueshme, për letër penganjal, gërshërë dhe kështu me radhë.


No comments:

Post a Comment