Tuesday, January 3, 2017

Klasifikimi Cabe Ose Bolivian Rainbow Rainbow Chili

Klasifikimi Cabe Rainbow / Cabe Rainbow http://slosa.blogspot.com/2016/04/klasifikasi-cabe-pelangi-atau-bolivian-rainbow.html Pra, definitivisht ju nuk shihni fryti nuk është i mbushur me ngjyra djegës, yep kjo është chilli ose rainbow chilli ylber që erdhi nga Amerika e Jugut, ky djegës qoftë i ri me ngjyrë jeshile atëherë në vend të bardhë, pastaj u kthye në ngjyrë purple dhe nëse tashmë i gatuar në kayaking kuqe chilli në përgjithësi. Pra, patjetër mbjellësit miq duan të dinë klasifikimin e chilli bimore ose chilli ylber ylber nuk është ajo? shikoni.

djegës Colorful vjen nga Amerika e Jugut. Disa thonë se i Brazilit, edhe pse rezulton emrin e tij të vërtetë: bolivian Rainbow. Lloji Chili është më i zakonshëm që përdoret si një fabrikë dekorativ, dhe është shitur në botë online për këto nevoja. Pse të mos i konsumuar, për shembull, për një shok për të ngrënë ushqimet e skuqura?

chilies Rainbow copëtuar në copa të vogla me fruta të drejtuar lart. Kjo djegës ka një fryt të madh dhe kishte pjekurinë drusor më shpejt se llojet e tjera të speca. Cabe Rainbow është i përshtatshëm për t'u përdorur si një fabrikë dekorativ. Kjo djegës është tërhequr mjetet përsëri ushqimor që mund të konsumohen me një shkallë mjaft të lartë të spiciness. Duan të ndjehen ndjesi e këtij djegës unike dekorativ? Ejani farën blej dhe mbjellë atë në shtëpinë tuaj. Krijo fqinjët dhe kolegët ishin të impresionuar për të parë ylber bimët tuaj chilli.

Ne e shohim të dhënat e mëposhtme, po:
* Niveli i spiciness: 5000-30000 SHU
* Bimore mesatare të lartë: 60-90cm
* Klima është ideal: Ultësira - të lartë
* Rrezet e diellit: gjatë gjithë ditës
* Media mbjelljen: tanah2: humus1
* Nevojat e ujit: moderuar
* Numri i farave në paketën: 10pc

mbjelljen media

Mbjellja e mesme është bërë nga një përzierje e karburantit lëvore / lëvore të papërpunuara oriz + tokën + pleh, të gjithë përbërësit janë të përziera dhe të trazuar së bashku, ose ajo mund të jetë për ata që nuk e bëjnë blerjen sempet kështu edhe atje, zakonisht në dyqan furnizimit fermë. Vetëm pastaj të vënë në një tenxhere plastike. përdorimi minimal i madhësisë plastike tenxhere 25 cm.

Saksi mirë për bimore piper, duhet të ketë vrima në fund. Funksioni i tij është për kullimin e ujit. Chili nuk mund të rritet në tokën holluar me ujë, duhet të ketë kullimit në bimët tenxhere.

Sezoni i mbjelljes.

fara chilli futem me fara. Thith fara djegës në ujë të ngrohtë për 30 minuta, pastaj zhytem në ujë të ftohtë gjatë natës, pastaj u përhap në një tenxhere që ka mbushur mediat, atëherë media grumbulluar aq thellë si 0.5 cm, Iram në mëngjes dhe pasdite dhe të bëjnë të sigurt uji nuk ngecë në vend. Rreth 1-3 javë shoots do të shfaqet.

Pasi fidanë kanë madhësi 10 cm ose 4-6 gjethe, pots lule mund të zhvendoset në të përgatitur tashmë më parë. Transferimi duhet të jenë të kujdesshëm të mos dëmtojë rrënjët dhe trungjet e pemëve. Pasi në lëvizje, vetëm rutinë shtyer mirëmbajtjes, ose në qoftë se ka nevojë të ditambahin pleh. Në mëngjesin e vendosur jashtë shtëpisë.


No comments:

Post a Comment