Friday, January 20, 2017

How To Grow Hydroponics Hot Pepper Në shishe

Hydroponics është mbjellja e një dite gjithnjë http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-cabai-hidroponik-dalam-botol-bekas.html popullor nga dita në ditë. Përveç kësaj për të qenë një hobi për të mbushur herë lira, shumë njerëz janë të interesuar për të bërë kultivimin me metoda kultivuese hydroponic si potencial për të shtuar në bankë derrkuc familjes.

Më parë, unë kam provuar për të përdorur shishe sistem hydroponics me Wick / Wick, pastaj veshin e disponueshme të ujit Nutrition Grandasil,
Dhe për të njëjtën fabrikë Bawang Merah Cabe.
Por nuk ka pasur sukses.

vlerësim im, më shumë gjasa për shkak të ujit të saj të ushqyerit,
Pasi që unë më në fund guximin për të blerë pleh ushqyerit AB Mix, dhe bleva paketën Hobi Hydroponics Saung për 75 mijë.
Më poshtë sightings pasi kam dalë nga kutia.

Më poshtë janë disa nga avantazhet dhe arsyet për të forcuar motivimin tuaj për të mësuar se si të rriten bimë me hydroponics, ndër të tjera:

Hydroponics është provuar të efektshme se mbjelljes konvencionale në tokë për shkak se ata nuk kanë për të derdh ujë në baza ditore, sepse zgjidhje lëndë ushqyese zgjidhje / media mineral përdoret është depozituar në enë është përdorur, kështu që ne vetëm të kontrolluar atë.
Hydroponics mund të maksimizuar tokë të kufizuar, sepse ajo nuk kërkon një shumë të tokës, edhe mediat, bimët mund të bëhet në faza
Hydroponics është provuar miqësore me mjedisin, sepse ajo nuk përdorin pesticide apo insekticide që mund të dëmtojë e tokës, duke përdorur vetëm 1/20 e bimëve të zakonshëm të ujit, dhe për të reduktuar CO2 për shkak se ajo nuk ka nevojë për të përdorur një makinë apo makinë.

How To Grow Hydroponics Hot Pepper Në shishe
Hydroponics është mbjellja e gjithnjë e më popullore nga dita në ditë. Përveç kësaj për të qenë një hobi për të mbushur herë lira, shumë njerëz janë të interesuar për të bërë kultivimin me metoda kultivuese hydroponic si potencial për të shtuar në bankë derrkuc familjes.

Më parë, unë kam provuar për të përdorur shishe sistem hydroponics me Wick / Wick, pastaj veshin e disponueshme të ujit Nutrition Grandasil,
Dhe për të njëjtën fabrikë Bawang Merah Cabe.
Por nuk ka pasur sukses.

vlerësim im, më shumë gjasa për shkak të ujit të saj të ushqyerit,
Pasi që unë më në fund guximin për të blerë pleh ushqyerit AB Mix, dhe bleva paketën Hobi Hydroponics Saung për 75 mijë.
Më poshtë sightings pasi kam dalë nga kutia.

Më poshtë janë disa nga avantazhet dhe arsyet për të forcuar motivimin tuaj për të mësuar se si të rriten bimë me hydroponics, ndër të tjera:

Hydroponics është provuar të efektshme se mbjelljes konvencionale në tokë për shkak se ata nuk kanë për të derdh ujë në baza ditore, sepse zgjidhje lëndë ushqyese zgjidhje / media mineral përdoret është depozituar në enë është përdorur, kështu që ne vetëm të kontrolluar atë.
Hydroponics mund të maksimizuar tokë të kufizuar, sepse ajo nuk kërkon një shumë të tokës, edhe mediat, bimët mund të bëhet në faza
Hydroponics është provuar miqësore me mjedisin, sepse ajo nuk përdorin pesticide apo insekticide që mund të dëmtojë e tokës, duke përdorur vetëm 1/20 e bimëve të zakonshëm të ujit, dhe për të reduktuar CO2 për shkak se ajo nuk ka nevojë për të përdorur një makinë apo makinë.


No comments:

Post a Comment