Thursday, January 5, 2017

Llojet Bimët mund të mbillen në Hydroponics

Llojet e bimëve që mund të kultivohen http://slosa.blogspot.com/2016/04/jenis-jenis-tanaman-yang-bisa-ditanam-secara-hidrponik.html Me How To Hydroponics - Pra, patjetër bnayak bimë seklai që mund të rritur duke përdorur mediat do të thotë pa tokë ose sistem hydroponic kultivuese. bimëve hydroponic mund të kultivohet në shtëpi. Prandaj sot hydroponic tashmë zgjedhur edhe për ata që duan të punojnë, por nuk kanë tokë ose dembel për të lënë shtëpinë.

Faqja hydroponic kultivimi mund të jetë fitimprurës për ne ju e dini, sepse përfitimet e kultivimit hydroponic me teknikë është jashtëzakonisht miqësore me mjedisin dhe mjaft e thjeshtë. Nëse ne flasim për përparësitë dhe avantazhet e bimëve hydroponics është shumë

Ka disa mallra që mund të dijakikan si materiale mbjelljen sistemet hydroponic, në mesin e perime të tjera dhe luleve zbukuruese. Në shembujt e përgjithshme të bimëve që mund të aplikohen është trunked e butë, por nuk e përjashtoi mundësinë, hard rrjedh gjithashtu mund të jenë mbjellë me metodën hydroponic. Këtu janë disa shembuj që unë mund të ndajnë me ju semoba të dobishme:

Ndoshta disa prej jush ka edhe që nuk e di se çfarë është hydroponics dhe si për ta bërë atë. Për shkak të bimëve të lashtat me metodën hidrponik është ndoshta më e ndërlikuar. Pra, ndoshta për fillestar të cilët kurrë nuk kanë mbjellë hydroponically do të përjetojnë pak kedala. Por këtu baza e-fermë gjithmonë të japin informacion që është relevante për këtë temë.

marule
Marule është një nga perimet janë të mira kur rritur me sistemet hydroponics. Perimet marule nuk kërkon mirëmbajtje shumë të komplikuar. Me kujdes të mirë, edhe pse nuk dha hollësira marule mund të rritet i shëndetshëm dhe. Në kohën e mbjelljes fara perimesh marule, në më pak se dy javë fidane do të rritet dy daun.Nah nuk agjërojnë? Pra, mos harroni për të mbjellë perime marule me anë të hydroponics.

spinaq
Spinaqi gjithashtu është një perime jeshile ideale rritur me sistemet hydroponics. Spinaqi është një perime që është vlerësuar shumë nga publiku në mënyrë që perimet janë gjithashtu të rritur gjerësisht. Sidomos për ata që duan të rriten e tyre në shtëpi, ju mund të konsideroni mbjelljen spinaq me sistem hydroponics. Spinaqi mund të jenë të përpunuara në një shumëllojshmëri të ushqimeve të tilla si supë, patate të skuqura spinaq, dhe gjithashtu një shumëllojshmëri të pjatave të tjera ishin sigurisht shumë e shijshme dhe e shijshme.

kastravec
Trangujve janë gjithashtu një lloj i të lashtave hydroponic duke u rritur nga shoqëria. Por ju duhet të dini se prej trangujve nevojë për vëmendje më të veçantë se marule perimeve. Përveç kësaj trangujve nevojë për më shumë hapësirë, kështu që ne kemi nevojë për një enë më të madhe për trangujve në rritje. Trangujve janë perimet të cilat janë të njohura dhe të vlerësuara gjerësisht nga publiku. Trangujve të dobishme për uljen e presionit të lartë të gjakut, aknet, dhe mund të butë të lëkurës, atëherë kastravec mund të jenë të përpunuara në një shumëllojshmëri të ushqimeve të tilla si turshi, turshi dhe perime të freskëta.

perime Lakërishtë
Perime kale sigurisht nuk është diçka që është e njohur për popullin e Indonezisë. Edhe kale perimeve është bërë një ushqim të preferuar të shoqërisë indonezian dhe sigurisht shumë meny të shijshme që mund të prodhohen nga kale perimesh. Oh yes, ju gjithashtu mund të kaloni pllakat tuaja mujore të shpenzimeve, me mbjelljen e perimeve në shtëpi të tyre përkatëse kangukung duke përdorur metodën hydroponic.


No comments:

Post a Comment