Friday, January 13, 2017

Këtu, How To Grow By Hydroponics thjeshtë Sawi

Si për të rriten marule hydroponic nuk ishte e vështirë. http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-budidaya-sawi-secara-hidroponik.html Si kultura tjera hydroponic mbjellë, hapat që duhet të ndërmerren përfshijnë mbjellëse, transferimin fara për mbjelljen e mesme dhe i fundit është mirëmbajtje. Një mënyrë e thjeshtë është shumë e lehtë për të bërë, kështu që ju mund ta bëni atë në shtëpi. Këtu është një shpjegim të shkurtër për çdo hap.

Këto avantazhe të tilla si rritjen e produktivitetit, mirëmbajtjen e lehtë, rritjes së shpejtë dhe është gjithashtu rezistente ndaj sëmundjeve dhe dëmtuesve. Nëse ju doni të bëni kultivimin e mustardë me këtë media hydroponic

Teknikat Mbjellja Sawi Me Hydroponics Sistemit Wick
Pajisje dhe Materiale
fara mustardë
shishe pije të përdorura
Thikë / gërshërë për të prerë shishe
Drill ose thonjtë me anë të kapak shishe
Rockwool
ujë
shtresë e punueshme
përzierje plehrash
hydroponics ushqyesve
Axis (kanaçe wicks sobë vajguri, fanellë, pambuk ose shtrembëruar)

zhvendosja Sawi
Kur bimët mustardë janë mjaft të vjetra, pastaj u zhvendos në një shishe enë të cilat janë të mbushura me shtresë e punueshme.
Spekulatorët duhet të jenë të kujdesshëm, në mënyrë që rrënjët nuk janë prerë.
toka humus me vrima gisht aq thellë sa 1 cm, dhe pastaj transplantuar pasme të mustardë.

trajtimi Sawi
I cili gjithmonë duhet të konsiderohet është sasia e ujit, pH e tokës, në kontakt me dritës dhe nxehtësisë marrë.
Pastaj metër pH duhet të ketë një mjet që mund të kontrollojë se si shumë lëndë ushqyese hydroponic që duhet të jepet.
Mos harroni të dhënë rregullisht pleh atij.

Prodhimet bujqësore korrje
bimët Korrje me këtë media mund të bëhet shpejt rreth 2-3 muaj dhe madje edhe më pak se kaq, në varësi të rritjes së varietes dhe bimëve. Korrje është bërë me anë të picking bisht i gjethes prerë ose rrjedhin e bimëve dhe të tërheqë atë jashtë mesme mbjelljes me kujdes.

Që hapi i tretë kultivimin hydroponic e mustardë në një mënyrë që është shumë e lehtë për të bërë. Pra, jo vetëm që mund fermerët vegjetale mbjelljen e marule hydroponically, ju mund edhe të praktikoni atë në shtëpi. Duke ndjekur hapat se si të rriten marule hydroponic, ju do të jetë në gjendje për të korra vet mustardë tuaj. Përveç mënyrë të lehtë, pajisjet e përdorura nuk ishte shumë dhe nuk kërkon shumë shpenzime.


No comments:

Post a Comment