Wednesday, February 15, 2017

How To Grow hydroponics shishe përdorura

Mbjellja Këshilla Hydroponics në shtëpi http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-hidroponik-dengan-botol-bekas.html Hydroponics është një sistem i mbjellë perime ose fruta që nuk e përdorin median e tokës, por përdor sistemin hidro ose të përdorin ujë të mediave të përzier me ushqyesve të veçanta për kulturat hydroponic. Kjo e pasme e njohur gjithnjë e më shumë në lidhje me sistemin e kultivimit me ujë ose media hydroponic. Dhe kështu që me siguri ju që po lexoni këtë artikull do të kërkojë edhe një herë mënyrat e bujqësore me sistem hydroponics në shtëpi nuk është ajo ?. Mbjellja hydroponics në shtëpi është mjaft e lehtë, mos e përdorni media media hydroponic shtrenjtë të parë, përdorimi i mediave riciklohen apo media që është papërdorura të transformohet në mënyrë KIT Hydroponics, p.sh. shishe shishe mund të shndërrohet në një medium për mbjelljen e perimeve dhe frutave hydroponics.

Kopshtarisë me teknika hydroponics janë bërë plot nga shumë njerëz nga të gjithë vendin, duke përfshirë Indonezia. Numri i vetë çdo vit fermerët hydroponic vazhdon të rritet për shkak të potencialit të madh pas kultivimin ide duke shfrytëzuar këtë pjesë të ngushtë të tokës.

se si të rritet hydroponics me një shishe:
1. shishe pije bosh a liter 1.5 deri në 2 litra.
2. fanellë rroba ose fitil sobë të infiltrimit të ujit të mesme.
3. lidhës për shpon kapak.
4. thikë ose gërshërë të hyj trupin e shishes.
5. Toka dhe karburantit lëvore në media në rritje.
6. ushqyesve që rrjedhin nga ure dhe pleh NPK.
7. fidanë
8. ujë Mjaft

Bottles Hapi Model Making Pushimi
Në këtë model shishe është pozicionuar si tub horizontal. Llogaritur duke mësuar nëse të interesuar në hydroponics përdorur tub PVC ose një pralon të gjatë. Këto modele përfshijnë trap lundrues pa përdorur akseve.

Pastaj bëni disa vrima shumë të vogla si qarkullimin e ajrit në krye të rënies shishe. Për më tepër, ish-gota të vogla plastike të bëjë një vrimë në fund dhe rrotullohen anën që shërben si shkarkimin e rrënjët e bimëve. Pastaj futur kupën në çdo vrimë të madhe që është krijuar në krye të rënies shishe. gota plastike do të përdoret si një lëvore dhe fara. Aplikimi i teknikave të thjeshta hydroponic me shishe gjithashtu lejon juve te menaxhoni me ndriçim, të ushqyerit e bimëve, dhe kontrollin e insekteve.


No comments:

Post a Comment