Wednesday, December 7, 2016

Si për të mbjellë Lule Adenium Media lëvore Grill

Si për të mbjellë Lule Adenium Media lëvore Grill në http://slosa.blogspot.com/2016/08/cara-menanam-bunga-adenium-dengan-media-sekam-bakar.html -  Zëvendësimi tenxhere Adenium dhe mediat mbjelljes. bimët Adenium në tenxhere duhet të zëvendësohen në mënyrë periodike media. Vëllimi i kufizuar i mediave në tenxhere e bën atë duhet të zëvendësohet në mënyrë periodike. Bimët absorbuar ushqyesve për rritje në tenxhere.

Anthurium është gjethet e bimëve zbukuruese nga Amerika. Në rajonin e origjinës, kjo bimë mund të rritet edhe në klimat tropikale të tilla si Amazon. Një specie e bimëve zbukuruese Anthurium ndonjëherë Nge-hitet në Indoneisa është Jenmanni.

I bëni në mbjelljen e farës së Adenium gjatë kësaj kohe, si më poshtë. :
Përzgjedhja e mesme e duhur mbjelljes. Kam provuar një shumëllojshmëri të mediave al
Mix cocopeat, karburant lëvore dhe rërë lumi. Nje raporti i 2: 2: 1.
Një përzierje e rërës, karburantit lëvore, dhe pambuku. Raporti 6: 3: 1
Një përzierje e rërës, karburantit lëvore dhe plehut organik. Një raport prej 1: 1: 1
pambuku fara, husks pjekur dhe rërë. Një raport prej 2: 2: 1
Sigurisht cocopeat
Kapok fara e vetme
rërë vetëm
Bykun, plehu, plehrash. Raporti 6: 1: 3

Mbjellja Adenium me Media e Re
Nëse bimore dhe tenxhere qenë prej kohësh i tepruar, mund të bëjë tenxhere të kthehet me një madhësi më të madhe. Cover tenxhere sinkholes me pllaka të thyera apo polisterol në mënyrë që toka nuk derdh një shumë ujë kur shtyer. Selen mund të rimbjellë në tenxhere me mediat e reja. Sigurohuni që media është lidhur edhe në mes hapësirën midis Adenium rrënjë. Në orën trick-ora pots me dorë nga ana e majtë dhe të djathtë. Në këtë mënyrë media do të shkrihet me rrjedhin dhe rrënjët e bimore më të mirë.

Në rrugën e lotim, rrjedhin prerje nuk duhet të jetë kryesisht ujë, lotim pikë duke bërë që mund të bëjmë në 2 ditë më vonë me ujë saja.memberikan tepruar në fakt mund të bëjë Adenium rrjedhin shpejt, sepse ndihmën fillimi bakteri..semoga.No comments:

Post a Comment