Wednesday, December 14, 2016

Mbjellja Këshilla Basil By Hydroponics

Mbjellja Tips By Hydroponics në http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-menanam-kemangi-dengan-hidroponik.html Basil Vasilit të lehtë për të rriten dhe mund të kthehet enët e zakonshme të veçantë! borzilok të freskët, jo vetëm shije më të mirë se borzilok të thata, por "të ndryshme", madje pothuajse nuk ka ardhur nga të njëjtën fabrikë.

Mbjellja basil me të mesme konvencionale potting ose në polybags do të kërkonte mediat e tokës dhe lotim të rregullt. Harruat adresën tuaj e-lotim të bimëve do të ligështohen dhe të vdesë, aq më tepër kur e thatësirës. Në vend të kësaj, bimore është i përshtatshëm për t'u rritur pa media të tokës dhe turret me dorë nga hydroponic ose Aquaponics. Media thjesht me gur ose tjegull ish-shtëpi, të ngjashëm është bërë në sezonin e thatë, kur bimët janë të lehtë për të rriten harlisur në sezonin e shirave është harruar shpesh.

How To Grow Hydroponics Techniques memanam basil hydroponic është shumë i dashur në shoqëri, veçanërisht në qytetet .Cara Rritje borzilok në dhomë. Basil borzilok të njohura si bimë barishtore të cilat kanë një erë të veçantë dhe mund të përdoret në një gamë të gjerë.

Kultivimi i borzilok hydroponic
Sa shpejt kultivimi i borzilok duke përdorur prerje burimore me sistem hydroponics, sepse ajo është vendi më efikase dhe të lehtë për të ruajtur, vetëm të shkurtojë rrjedhin e borzilok pastaj thith borzilok rrjedh të rritet rrënjët dhe gjethet janë gati për t'u korrur. Pengesë qoftë se ju nuk mund të kujdeset për bimës basil është i vdekur dhe lë vyshk. Në sezonin e shirave bimore basil nuk mund të jenë të ekspozuar ndaj shiut, nga vëzhgimet tona bimët hydroponic janë të ekspozuar ndaj shiut e ujit të lehtë të vdesin.

Një problem tjetër lashtat hydroponic lehtë të të shkaktojë vdekjen dhe kalb rrënjë për shkak të llojeve të plehrave nuk përputhen ose të dozës dhe përbërjen e specieve të plehrave hydroponic. Nga përvoja jonë sigurimi i plehrave ABMIX shkaktojë bimore për të vdekur, ndërsa në doza të ulëta nuk e di pse, por me pleh NPK nuk ishte një problem, madje edhe një bimë e tregon rritja e deri më sot një pleh i mirë për hydroponics është një lloj i plehrave NPK në treg që ne përdorim. Shembuj të hydroponic borzilok kulture foto ju mund të shihni më poshtë.

Për të bërë hydroponics relativisht të vështirë edhe të bëhet nga dikush. Materialet dhe mjetet duhet të jenë të përgatitur të përfshijnë:
fara perimesh
ujë të pastër
shishe bosh të ujit në shishe
Gërshërë apo thikë
Rockwool (shih shembujt më poshtë)
Lëvore dhe kokosit lëvore
hydroponics ushqyesve
Vajguri sobë wicks, rroba të vjetra, fanellë dhe pambuku

prodhimin Hapi
Pritini shishe ujë mineral në dy pjesë.
Shënoj një vrimë 1cm shishe krye dhe në fund për të lehtësuar dhënien e zgjidhjes lëndë ushqyese.
Vendosni se çfarë teknika do të përzgjidhen. Opsionet përfshijnë teknikat e zakonshme apo teknikat akset dhe noton më praktike për sa i përket të ushqyerit.
Kur zgjedh një teknikë buoyancy, pastaj të hapur kapakun e ish të jetë rrënja për zgjidhje lëndë ushqyese
Sa për aksin teknikë, të bëjë një vrimë në mes të shisheve kapak me thonjtë. Pastaj, plug aksin me pambuk ose lecka.
Për më tepër, pika shishe me kokë poshtë, me pozitën e kapak shishe në fund.
Plotësoni shishe me fibër kokosit, lëvore oriz, dhe zhavorrit në pjesën e sipërme të shishe kokë poshtëNo comments:

Post a Comment