Thursday, December 8, 2016

How To Grow Hydroponics Me Media ujit

How To Grow Hydroponics By Media Uji http://slosa.blogspot.com/2016/08/cara-menanam-hidroponik-dengan-media-air.html -  How To Grow Hydroponics Me Media ujit? Shumë njerëz e pyeti për të, sepse ajo ka interes të madh për bujqësi edhe pse problemet tangled e disponueshmërinë e tokës djerrinë.

Hydroponics që mbështeten më shumë në ujë se tokë është bërë një zgjidhje alternative për të rritet një shumëllojshmëri të perimeve dhe bimëve. Por mungesa e informacionit, njohurive dhe të kuptuarit për të bërë një numër të njerëzve duke parë 'sy' e kësaj metode.

Plant ajo ishte mjaft e lehtë, mund të bëhet në oborr, enë mund të përdorni çdo gjë që mund të përdoret si një tenxhere për shembull kanaçe dhe shishe.

Përveç përfitimeve të bujqësisë me hydroponics është kursyer një vend për mbjellje, uji do të jetë në gjendje të vazhdojë të qarkullojë gjatë procesit të bujqësisë me hydroponics dhe miqësore me mjedisin, sepse ajo mund të zvogëlojë ndotjen potenciale të ushqyesve të bimëve dhe mund të mbajë të bimëve të lirë nga barërat e këqija apo dëmtuesve të tjerë bimore.

Mjetet dhe Materialet:

Shishe plastike për enë për mbjellje
pëlhurë Fanel të fitil ujë
Pleh për hydroponics ushqyesve
Mediat mbjelljen tilla si qymyr druri, lëvore oriz, tulla, rërë, zhavorr ose rockwool.
thikë
lidhës
farat e bimëve
hapat:

Përdorni një thikë për të prerë shishe plastike në dy pjesë. bottom shishe është përdorur për të ruajtur ujin, ndërsa një shishe e mediave të lartë hinkë formë e përdorur për kultivim.
Shkruani fanellë në krye të shishe kalon kapak shishe me një pozicion gjysmë leckë në shishe dhe gjysma tjetër jashtë kapak shishe me ujë si aks.
Mbush fundin e shishes me ujë për të buza, dhe pastaj hyjë pleh organik të lëngshëm me një dozë e paketimit të përshtatshme.
Vendin e lartë shishe në krye të poshtme shishe me kokë poshtë në mënyrë që boshti i fanellë zhytur në ujë.
Shkruani një medium mbjelljen në shishe maja deri në grykë. Përdorimi Recommended lëvore oriz si ajo ka cilësinë më të mirë për kultivimin hydroponic. Mbani në mend, funksionin rritje media thjesht si një vend për të mbajtur rrënjët në mënyrë që të rritet drejtë.
Mbjellë fidane në media kultivimit të bimëve 3 / shishe. Për teknikat hydroponic në rritje, farat e bimëve që përdoren duhet të jetë një bimë e vogël me gjethe fillesa numëruar 3-5.
Vendos shishe kultivimit në vend që mund të marrë rrezet e diellit direkte dhe të mbrojtur nga shiu.

E pra kjo është një mënyrë për të rriten bimë hydroponically me mediat ujore, mund të jenë të dobishme për të gjithë ne po, faleminderit.No comments:

Post a Comment